Lokin skenaariokilpailu on ratkennut

Lokin kymmenvuotista taipaletta juhlistamaan avattiin skenaariokilpailu teemalla 10. Tuomareina toimi Lokin toimituskunta, joka sai viimeinkin työnsä päätökseen. Voittaja saa palkinnokseen lahjakortin Fantasiapeleihin.

Voittajaskenaarion ohella raati päätyi antamaan yhden kunniamaininnan, koska kaksi kärkiseikkailua oli niin lähellä toisiaan. Molemmissa teema tulee esiin hyvin vahvasti, mutta ne ovat keskenään hyvinkin erilaisia.

Voittajaksi selviytyi Heikki Marjomaa seikkailulla Kymmenen päivän haaksirikko. Skenaario on selviytymistarina, jossa yritetään pitää haaksirikkoutunut yhteisö hengissä kymmenen päivää. Monipuoliset haasteet ja taitava noppien käyttö tekevät tästä seikkailusta useammin pelattavan.

Seikkailun voi ladata tästä.


Kunniamaininta menee Eero Laineelle seikkailusta Kymmenen tuntia. Se puolestaan on vaihtoehtohistoria, jossa Suomi jäi Neuvostoliiton vallan alle jatkosodan jälkeen. Valtiollisen poliisin etsivät metsästävät skenaariossa terroristeja. Viimeisimmän terrori-iskun tekijät on saatava kiinni kymmenessä tunnissa. Skenaarion sijoittuminen Helsinkiin tekee siitä kovin tutun oloisen.

Seikkailun voi ladata tästä.


Virkavalta sai aaveen, kummituksen ja haamun satimeen. Kopla oli syyllistynyt moniin henkisiin pahoinpitelyihin.

  • Viikon puujalka, Sami Nisonen

Roolipeliblogi LOKI on suomalaisen roolipelaamisen oma kanava.
Julkaisemme suomalaisten roolipelaajien ja liveroolipelaajien peliesittelyjä, kolumneja, pakinoita, arvosteluja ja tapahtumakuvauksia tiistaisin.
Tue LOKIa Patreonin kautta: https://www.patreon.com/roolipeliloki

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s