Muutoksia LOKIssa

LOKIn monivuotinen päätoimittaja Massi Hannula jää ansaitulle eläkkeelle, ja LOKI jää minun vastuulleni. Blogi on ilmestynyt kerran viikossa, mutta tästä lähtien LOKI ilmestyy, kun on jotain julkaistavaa.

LOKI ottaa vastaan roolipeli- ja larp-skeneen kuuluvia uutisia ja artikkeleita. Jos sinulla onhalua pysyä mukana Suomen peliskenessä, harkitse liittymistä LOKIn toimittajatiimiin. Toimittajat keräävät juttuideoita ja toimittavat julkaistuksi määritetyt jutut. Ota yhteyttä sähköpostitse: loki.toimitus@sange.fi

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s