Televisioitava muinais-minilarp huomenna 16.10.2012

Haluaisitko larpata sadunomaista muinaisaikaa? Entä oletko salaa miettinyt, olisiko sinustakin tosi-tv-tähdeksi? Nyt nämä on mahdollista yhdistää! Tule Harmaasusien tiistaiseen minilarppiin Helsingin Pukkisaareen 16.10.2012, ja pääset samalla näkemään, miten larppaaminen sujuu joko Mikko Leppilammelta tai Heikki Paasoselta! Bonuksena saatat vilahtaa telkkarissa MTV3:n Heikki & Mikko Show’ssa, sillä peli televisioidaan. Osallistujilla on myös mahdollisuus päästä kyseisen jakson studioyleisöksi.

”Vanhan lainlukija Aikamielen talossa Pukkisaaressa valmistaudutaan talveen. Vasta taloon naitu nuori emäntä Suvipäivä odottaa jo innolla talvimarkkinoille saapuvia kauppamiehiä, kun taas talon tytär Hellikki on vähintään yhtä malttamaton luvatun rikkaan karjalaisen kosiomiehen suhteen. Kekriksikin on luvassa vieraita, mahtava kauppamies Tuure on talossa tuttu kävijä. Vaan mitä miettii talon tuore orja Panu, jonka korskea luonto tuntuisi kertovan ylhäisestä syntyperästä, ja jonka oikeaa nimeä kukaan ei ole vaivautunut kysymään? Eipä tuolla niin väliäkään, kyllä emäntäpiika Viljakka sen pistää aisoihin niin kuin on aiemmatkin tulokkaat pistänyt.”

Peli sijoittuu viikinkiajan Suomeen ja on tyyliltään kevyesti kansansatumainen, karikatyyrinen ja lievästi humoristinen. Mukaan voi tulla rennolla mielellä, eikä varusteistakaan tarvitse stressata, sillä lainavaatteita löytyy. Peli ei maksa mitään ja sen jälkeen saa pullaa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: jenni.sahramaa@gmail.com tai facebook-tapahtuman kautta.

Toimi nopeasti, sillä peli on jo huomenna!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s