RooliPeli+ nettisarja käynnistyy 25.10.2016

Useamman vuoden jahkailun, pohtimisen ja ulkomailta saadun inspiraation jälkeen päätin vihdoin kerätä videotuotantolaitteet kaapista pölyttymästä ja tuottaa uuden suomalaisen roolipelaamiseen keskittyvän nettisarjan. RooliPeli+ tulee käynnistymään viikoittaisella Dungeons and Dragons 5th Edition kampanjalla nimeltä The Guild of Gorath. Kampanja tullaan lähettämään livenä Twitch.tv:ssä (www.twitch.tv/raitzer) ja sen voi katsoa omalla ajallaan Youtubesta (www.youtube.com/raitzer1).

Alla on esittelyvideo uudesta sarjasta. Suurin osa videosta keskittyy kertomaan mitä on pöytäroolipelaaminen. Videon viimeinen minuutti voi olla sulle mielenkiintoinen, koska se koostuu tarinasta minkälaiseen maailmaan pelaajat astuvat ensimmäisessä jaksossa. Se alkaa ajalla 16:02.

The Guild of Gorath kampanjassa keskitytään viiteen toisilleen tuntemattomaan, kodeistaan karkoitettuun hahmoon. He löytävät suuremman tarkoituksen elämälleen kun kuulevat valtiosta joka on juuri taistelemassa itsenäisyydestään. Tämän uuden valtion yksi tukipilareista on Kilta joka lupaa ottaa vastaan ja kouluttaa sotilaaksi kenet tahansa joka löytää tiensä killan porteista sisään. Killan tarkoitus on turvata lähellä olevia kyliä, tarjota palkkasotilaita, sekä hoitaa poliittisia tehtäviä. Killan arvoihin kuuluu tehtävän suorittaminen loppuun hinnasta mistä hyvänsä, sekä suojan tarjoaminen kaikille sitä pyytäville. Valtion rajoilla käytävät sodat ja rajanaapureiden heikot välit tuovat Killalle tehtäviä jatkuvalla syötöllä. Viidestä pelaajastamme kootaan Killan tuorein ryhmä. Ennen kuin ryhmä pääsee virallisesti Killan Suojelijoiksi, täytyy heidän kuitenkin näyttää osaamisensa.
Valtapelejä, poliittisten asemien heikentämistä sekä legendaarista luolastomatelua. Kaikkea tätä on nähtävissä RooliPeli+ The Guild of Gorath:issa.

Ensimmäinen jakso käynnistyy tiistaina 25.10.2016 klo: 21:00 osoitteessa www.twitch.tv/raitzer

14803283_10206896206833970_281505554_o

Myyntipuheen jälkeen voisin kirjoittaa sanasen itsestäni. Osa lukijoista saattaa tietää Youtube-kanavastani, mutta jos et ole kuullut minusta: Tein tämän vuosikymmenen alussa aktiivisesti pelivideoita Youtubeen ja olin isossa osassa mukana rakentamassa suomalaista Youtube-skeneä. Kaksi vuotta sitten aloin pyörittelemään ideaa Streamattavasta D&D 5e kampanjasta. Omien kiireiden, elämänmuutosten sekä inaktiivisuuteni vuoksi tämä ei sitten ikinä toteutunut. Viimeisten viikkojen aikana kuitenkin sain jälleen heräteltyä ideaa henkiin ja sain kerättyä possen kasaan jonka uskon toimivan hyvin niin D&D ryhmänä, kuin viihdyttäjäryhmänä. Tarkoituksena kun on esittää kampanjaa julkisesti katsojille, on yhtä tärkeää löytää hyviä roolipelaajia kuin hyviä viihdyttäjiä.

Pelaajaryhmämme koostuu seuraavista henkilöistä:
Colorhammer: (https://www.youtube.com/colorhammer)
xLeinonen: (https://www.youtube.com/channel/UCaA-BEvZlyG6BWXvID0EGCA)
Daasdfe: (https://www.youtube.com/user/Daasdfe)
Hessu:
Ag1lity: (https://www.youtube.com/user/Ag1lity123)

Ja allekirjoittanut toimii Dungeon Masterina.

Nämä henkilöt voivat olla sinulle tuttuja, tai ne voivat olla aivan täysin tuntemattomia, riippuen kuinka paljon katsoit suomalaisia pelivideoita Youtubessa vuosina 2011-2013.

Sarjan perustajana toivon vahvasti, että tulet seuraamaan pelaamistamme livenä Twitchissä, tai sitten omalla ajalla Youtubessa. Jos sulla on kysymyksiä minulle, voit joko lähettää mailia osoitteeseen raitzer1@hotmail.com tai lähettää yksityisviestiä Youtubessa.

Jos haluat pysyä ajan tasalla tulevista RooliPeli+ lähetyksistä, kannattaa seurata minua Twitterissä: www.twitter.com/RaitzeR

Cheers, ja toivottavasti nähdään Twitchissä :)!

-Ville Virta