Ropecon 2019 Podcast-kooste

Lokin Pohjoisen Kirjeenvaihtaja ja Ropecon-agentti Elmeri Seppänen ja päätoimittaja Massi Hannula tekivät conin aikana kaikkiaan yhdeksän haastattelua, jotka on koostettu Massin ja useiden vapaaehtoisten avulla podcasteiksi lukijoillemme.

Nyt podcastit on koostettu yhteen tähän postaukseen, josta ovat helposti kuunneltavissa. Listauksen jälkeen kiitämme paitsi podcastin mahdollistaneita, myös Patreon-tukijoitamme ja jaamme lisätietoa tämän vuoden Loki-bileistä.

Ropecon-sarja jatkuu ensi viikolla Ville ”Burger” Vuorelan podcast-haastattelua laajentavalla artikkelilla.

 

Podcast 1: Mika Joensuu, Outi Mussalo

Ensimmäisessä lähetyksessä Elmeri haastattelee Ropecon tuutori Outi Mussaloa ja Massi Hannula haastattelee Kultaisen Lohikäärmeen vastaanottanutta Mika Joensuuta.

 

Podcast 2: Jon Peterson, Ville Vuorela, Kaisa Vainio

Elmeri Seppänen haastattelee Ropeconin 2019 akateemisen ohjelman Key note puhujaa Jon Petersonia ja Burger Gamesin Ville Vuorelaa. Lisäksi larppaaja Kaisa Vainio antaa vinkkejä eteläisen Suomen larppaajille pohjoisemmasta larppaamisesta.

 

Podcast 3: Taidekollektiivi Kimera, Lynne Hardy

Elmeri Seppänen haastattelee taidekollektiivi Kimeraa heidän uusimmasta larpistaan Debÿtante Moshpitista ja Ropeconin 2019 kunniavierasta Lynne Hardya.

 

Podcast 4: Jon Hodgson, Laura Kröger

Elmeri Seppänen haastattelee Ropeconin 2019 kunniavieras Jon Hodgsonia sekä Odysseus larpin vastaavaa tuottajaa Laura Krögeriä.

 

Kiitokset

Haluamme kiittää kaikkia aikaansa podcastille antaneita haastateltavia, editointityötä tehneitä ja Elmeriä. Erityinen kiitos ja kumarrus myös podacstin mahdollistaneille Patreon-tukijoille, joita ilman Lokia olisi vaikeampi ylläpitää!

Patreonissa tukeminen on ollut nyt mahdollista vuoden 2018 talvesta asti. Lahjoittajia on kuluneen 1,5 vuoden aikana ollut kaikkiaan reilut 20. Lista suurimmista lahjoittajista löytyy blogin About-osiosta.

Nöyrin kiitoksemme tuestanne!

Lokin toimittajat, kirjoittajat ja lukijat kutsutaan vuosittain nostamaan lasilliset kuplivaa blogin kunniaksi. Tänä vuonna Lokin synttäreitä juhlitaan poikkeuksellisesti arkena, maanantain 23.9.! Lisätietoa tapahtumasta täältä.


Kooste: LOKI toimitus.

Roolipeliblogi LOKI on suomalaisen roolipelaamisen oma kanava.
Julkaisemme suomalaisten roolipelaajien ja liveroolipelaajien peliesittelyjä, kolumneja, pakinoita, arvosteluja ja tapahtumakuvauksia tiistaisin.
Tue LOKIa Patreonin kautta: https://www.patreon.com/roolipeliloki

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s